Voor een auto gerelateerde website of webshop een gericht (SEO) artikel laten plaatsen

Autoweetjes biedt eigenaren van een auto gerelateerde website of webshop de mogelijkheid om een blogartikel te laten plaatsen. Ook voor marketeers in de automotive branche is het wellicht interessant via autoweetjes een auto gerelateerd artikel te laten plaatsen.

OPGELET! Wij plaatsen GEEN artikelen met uitgaande links die casino of 18 plus gerelateerd zijn. Wij plaatsen alleen auto gerelateerde artikelen met “auto gerelateerde” uitgaande links.

De kosten voor het laten plaatsen van een artikel zijn eenmalig €220,- U levert daarbij zelf de content en eventuele afbeelding aan. Indien u ervoor kiest dat wij het artikel voor u schrijven bedragen de kosten eenmalig €245,- . Het is gebruikelijk dat er een of twee uitgaande (dofollow) links en een eventuele interne link aan het artikel worden toegevoegd. Het geplaatste artikel zal voor een onbepaalde periode online blijven staan.

Een door autoweetjes geplaatst artikel is een op zichzelf staande pagina. Het voordeel van een op zichzelf staande pagina is, dat hierin een gerichte “meta name description” en titel zal worden gebruikt. Daarnaast zal de pagina via een korte omschrijving vanaf de autoblog pagina worden doorgelinkt. Ook is het mogelijk onder elk geplaatst artikel zelf een discussie te starten, op berichten te reageren of deze via social media onder de aandacht te brengen. Zie voorbeeld

Voorwaarde Het is zonder toestemming van derde niet toegestaan om auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen, content en foto’s voor een aangeleverde advertentie of artikel te gebruiken.

all-devices

Bekijk hier de overige advertentie mogelijkheden.

Contact marketing

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl