Wat zijn de voordelen van een tankkaart voor bedrijven?

Heb je medewerkers die regelmatig de baan op moeten voor zakendiners, externe meetings of om klanten te bezoeken? Dan is een tankkaart onmisbaar. Tankkaarten voor bedrijven brengen tal van voordelen met zich mee. Wij zetten ze op een rijtje.

1. Transparant beheer en opvolging.

Een vlekkeloze opvolging en beheer van brandstofuitgaven is cruciaal voor elk bedrijf, of je nu eigenaar van een kmo bent of bestuurder van een gigantische multinational. Kies daarom voor tankkaarten met een gebruiksvriendelijke app of een handig onlineplatform waarop je probleemloos kan opvolgen voor welk budget je medewerkers al getankt hebben.

2. Persoonlijke onlinemodule.

Elke kaarthouder beschikt over een persoonlijke onlinemodule. Daarmee kan je facturen opvragen, nieuwe kaarten aanvragen, bestaande tankkaarten deactiveren.

tankstation

3. Tijdswinst via de app.

Je medewerkers nog sneller laten tanken kan als je kiest voor een aanbieder met een handige app. Ze krijgen onmiddellijk de dichtstbijzijnde tankstations te zien. Eens daar, is het enkel nog een kwestie van de gewenste pomp te selecteren, vrij te zetten en te beginnen tanken. Zonder via de terminal te passeren!

4. Toegang tot verschillende tankstations.

De meeste tankkaarten verlenen toegang tot verschillende merken. Met zo’n multimerkentankkaart kunnen je medewerkers bijgevolg bij honderden of duizenden tankstations van verschillende merken terecht. Zo’n tankkaart is – naast België – doorgaans ook geldig in Nederland en Luxemburg en komt daarbij in de buurt van een universele tankkaart.

5. Veilig tanken.

Een tankkaart beschermt je medewerkers tegen diefstal en fraude. Dankzij de persoonlijke pincode kunnen anderen niets doen met de tankkaart.

6. Geen bedrijfswagen nodig.

Een bedrijfswagen en een tankkaart gaan vaak hand in hand. Toch hoeft dat niet per se. Je kan een medewerker een tankkaart verlenen, zonder dat deze over een bedrijfsauto beschikt. De tankkaart is ook compatibel met privéwagens.

7. Brandstofkorting.

Indien je meerdere tankkaarten afneemt, geniet je sowieso al van een scherpe brandstofprijs aan de pomp. Afhankelijk van de grootte van je wagenpark, en het aantal tankkaartgebruikers, geniet je daarbovenop nog eens van een mooie brandstofkorting.

Tankkaarten vergelijken:

Vooraleer je meteen een tankkaart aanvraagt, is het beter eerst de opties naast elkaar te leggen. Tankkaarten vergelijken en te weten komen wat de beste tankkaart is voor jouw situatie, is een slimme keuze. Elke tankkaart of aanbieder heeft namelijk een andere dekkingsgraad, prijs, klantenservice, doelgroep, administratiekosten, kortingen en beloningen … Ook de samenstelling en grootte van je wagenpark is belangrijk bij het kiezen van de juiste tankkaart.

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl