Je auto parkeren bij Airport Eindhoven

Het aantal passagiers van Eindhoven Airport bedroeg in 2020 ruim 6,7 miljoen. Dat zijn ongeveer 41000 vliegbewegingen. Eindhoven Airport heeft vliegt dan ook op veel bestemmingen met name binnen Europa. Wanneer jij ook naar een bestemming vliegt via Eindhoven Airport kun je jouw auto parkeren op Parking Airport Eindhoven. Het is goed om vooraf een parkeerplaats te reserveren. Dit kun je eenvoudig doen via de website van Parkos.be. Zo ben je verzekerd van een parkeerplaats en dat ook nog eens tegen de beste prijs. Je kunt via Parkos.be kiezen voor diverse parkeer opties zoals shuttle parkeren, valet parkeren en parkeren op loopafstand. Wanneer je alleen maar iemand wegbrengt of ophaalt kun je deze afzetten of ophalen op de parkeerplaats Kiss & Ride. Deze is gelegen bij P1. Hier mag je één keer per dag minuten gratis parkeren.

Wat is shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rij je met je eigen auto naar de vooraf afgesproken parkeerplaats. Je parkeert je eigen auto zodat je zeker weet dat deze goed en veilig geparkeerd staat. Op deze parkeerplaats komt de shuttlebus die je naar de vertrekhal van Eindhoven Airport brengt. Je kunt bus 400 en bus 401 nemen. Bus 400 rijdt zonder tussenstops! Je kunt ook afspreken met de parkeerplaats aanbieder dat je direct naast de shuttlebus parkeert en dat een medewerker van de aanbieder jouw auto parkeert. Dat bespaart jou tijd. Bij terugkomst wordt je door de shuttlebus weer naar de parkeerplaats gebracht waar jouw auto staat. Wanneer je jouw auto hebt laten parkeren door een medewerker van de parkeeraanbieder dan heb je vooraf kenbaar gemaakt wanneer je weer aankomt. Het kan zijn dat je ergens je sleutels op moet halen of dat de parkeermedewerker klaar staat met de auto.

auto-vliegveld

Wat is valet parkeren?

Ben je op zoek naar de meest eenvoudige manier om je auto te parkeren op Eindhoven Airport? Kies dan voor valet parkeren. Maar wat is valet parkeren? Bij valet parkeren rij je met je eigen auto naar de vertrekhal. De vertrekhal bereikt u door de borden ‘kort parkeren’ te volgen. Daar ga je naar het meldpunt van de parkeeraanbieder. Je kunt de medewerker 15 minuten voor je bij het meldpunt aankomt bellen. Dan staat die medewerker daar klaar om jouw auto in ontvangst te nemen en naar de parkeerplaats te rijden. Samen met jouw controleert de medewerker jouw auto grondig op schade en/of mankementen. Deze worden genoteerd op jouw overeenkomst! Op de terugweg kun je de medewerker bellen wanneer je geland bent. Dan staat de parkeer medewerker bij de aankomsthal op jouw te wachten.

Goedkoper parkeren bij Eindhoven Airport

Ga je op reis en vlieg je vanaf Eindhoven Airport? Dan kun je jouw auto goedkoper parkeren door vooraf een parkeerplaats te reserveren via parkos.be. Op de website van parkos.be kun je eenvoudig kiezen waar je wilt parkeren en voor hoelang. Wanneer je ingeeft op welk vliegveld je wilt parkeren kun je de datum van vertrek en aankomst aangeven en dan krijg je een overzicht van meerdere aanbieders en zie je gelijk wat de kosten zijn. Zo kies je zelf eenvoudig en snel de aanbieder die het beste bij jou past en betaal je nooit teveel.

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl