Kentekencheck
cursus autotechniek


aanbod laadkabels

Uw auto en de juiste laadpaal:


Via onderstaande automerken vind u de juiste laadpalen voor uw auto. Selecteer het merk van uw auto en kies vervolgens het juiste model van uw auto. Vervolgens worden alle laadpalen en laadpaal onderdelen getoond die geschikt zijn voor uw auto. Binnen deze pagina's kunt u bovendien eenvoudig filteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lengte van de laadkabel, de kleur van de laadkabel, maar ook het aantal fasen en ampères van de laadkabel. Deze laatste twee factoren zijn van belang als u binnen korte tijd uw auto op wilt laden. Met een fase 3 laadkabel kunt u uw auto namelijk sneller laden dan met een fase 1 laadkabel. Dit geldt ook voor het aantal ampères van de laadkabel, hoe hoger de capaciteit aan ampères, hoe sneller u de auto kunt laden.
(mogelijk gemaakt door delaadkabelshop.nl)

Overige aanbod:


Naast laadpalen heeft delaadkabelshop.nl dus ook een ruim aanbod aan laadkabels en overige componenten. Bekijk het volledige aanbod op delaadkabelshop.nl


laadkabels
laadkabel achensa
laadpalen audi
laadpalen bmw
laadpalen byd
laadpalen cadillac
laadpalen chevrolet
laadpalen citroen
laadpalen fisker
laadpalen ford
laadpalen honda
laadpalen hyundai
laadpalen kia
laadpalen land rover
laadpalen mercedes benz
laadpalen mini
laadpalen mitsubishi
laadpalen nissan
laadpalen opel
laadpalen peugeot
laadpalen porsche
laadpalen renault
laadpalen smart
laadpalen tesla
laadpalen toyota
laadpalen volkswagen
laadpalen volvo

Onderhoud reparatie hybride elektrische auto
Onderhoud van hybride en volledig elektrische auto’s: We zien de technieken in de autowereld sterk veranderen zo zien we buiten de hybride auto’s ook de volledig elektrische auto’s toenemen. Met deze veranderingen veranderd ook het onderhoud van de auto . Zo zal bijvoorbeeld het vervangen van een distributieriem in de toekomst steeds....... Lees hier meer over onderhoud bij hybride en elektrische auto’s.
dagwaarde auto
Dagwaarde auto: Bij het opzoek gaan naar een nieuwe of tweedehands auto is vaak de eerste vraag , wat is mijn eigen auto nog waard. Daarbij is vooral de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers bepalend. Maar ook het vraag en aanbod aspect telt hierbij mee. Een zware auto of grote diesel is over het algemeen minder populair dan een kleine zuinige auto. Daarnaast.... Lees hier meer over dagwaarde auto bepalen.
uitleg elektrische laden auto
Laadpalen en opladen elektrische auto: Met de toename van hybride en elektrische auto’s nemen ook het aantal laadpalen toe. Er bestaan verschillende mogelijkheden en uitvoeringen om uw auto op te laden. Als eerste benoemen we de laadpaal aan huis. Daarmee kan je de auto via je eigen elektriciteitsnetwerk opladen. Dit kan dus ook met uit zonnepanelen...... Lees hier meer over het opladen van een elektrische auto.
ontwerp auto
Auto ontwerp in het kort: Voor elke auto ontwerper geldt dat het hele proces een zoektocht naar vormen is. Voor het ontwerpen van een auto is inspiratie nodig; alles om je heen kan je op een idee brengen. De straat, televisie en natuurlijk de autobladen met de presentatie van de nieuwste modellen. Het duurt een paar jaar na de eerste schets voordat de auto werkelijk...... Lees hier meer over auto ontwerp.
elektrische auto
Elektrische auto: De autowereld is al langer op zoek naar aandrijfbronnen die geen of nauwelijks vervuiling uitstoten. Elektrische auto's lijken goede kansen te hebben. Deze types kampen echter technisch gezien met een niet onaanzienlijk probleem: de actieradius is klein en het prestatieniveau laag. Bovendien moet een dergelijke auto altijd een keer 'aan de stekker', waar..... Lees hier meer over de elektrische auto.
gebruikte auto
Tips aanschaf occasion - oldtimer: Een occasion kopen is natuurlijk een prachtig moment. Maar, liever geen kat in de zak. Als je dat wilt voorkomen is het zaak om als het ware een complete checklist af te lopen waarbij op allerlei punten gelet wordt. Helaas is het onderstaande verhaal natuurlijk niet volledig, maar het biedt wellicht een goed eerste handvat. Sla de proefrit..... Lees hier meer over aanschaf occasion.
soorten in elektrische auto rijden
Uitvoeringen en verschil in elektrische auto rijden: Er bestaan meerdere mogelijkheden en uitvoeringen om elektrische auto te rijden. Het grootste verschil in deze is de hybride, de hybride plug-in, de range extender en de volledig elektrische auto. We geven een korte uitleg over de grootste verschillen bij deze vier. Ondanks dat er steeds meer laadpallen........ Lees hier meer over het verschil in elektrische auto rijden.
 autogereedschap specialgereedschap
Autogereedschap specialgereedschap: Bij het sleutelen aan de auto is net zoals bij elke andere klus het juiste gereedschap het halve werk. Bij bepaalde reparaties is het zelf zo dat er special gereedschap gebruikt dient te worden om een reparatie op de juiste manier uit te voeren . Denk daarbij aan het centreren van de koppeling of afstellen van een distributie aandrijving...... Bekijk hier een ruim aanbod aan autogereedschap.

Laadkabels en thuisladers voor onderstaande elektrische en plug in hybrid auto merken (modellen)


 • Audi A3 e-Tron

 • BMW 225xe BMW 330e BMW i3 BMW i8 BMW x5 xDrive40e

 • Chevrolet Bolt Chevrolet Spark EV Chevrolet Volt

 • Citroen C-Zero

 • Fisker Karma

 • Ford C-MAX Energi Ford Focus Electric

 • Hyundai i10 Hyundai Ioniq

 • Kia Soul EV

 • Mercedes B 250e Mercedes B Sports Tourer Electric Drive Mercedes C 350e Plug-In Mercedes C 350e Plug-In Estate Mercedes GLE 500e Plug-In Mercedes S 500e Plug-In Mercedes Vito E-Cell

 • Mitsubishi i-MiEV Mitsubishi Outlander PHEV

 • Nissan e-NV200 Evalia Nissan Leaf

 • Opel Ampera

 • Peugeot iON Peugeot Partner EV

 • Porsche Cayenne S E-Hybrid Porsche Panamera

 • Renault Fluence Renault Kangoo ZE Phase I Renault Kangoo ZE Phase II Renault Zoe

 • Smart Fortwo Electric Drive

 • Tesla Model S Tesla Roadster Tesla SUV Model X

 • Toyota Prius Plug in Hybrid

 • Volkswagen e-Golf Volkswagen e-up Volkswagen Golf GTE Volkswagen Passat GTE

 • Volvo V60 Volvo XC-90 T8 Twin-Engine

 • Sitemap:

  Technische Informatie

  Algemene Auto Informatie

  Overige autoweetjes