Kentekencheck
cursus autotechniek

Hoge reparatiekosten auto:


Dat autorijden qua verzekering en belasting duur is weten de meeste automobilisten wel, maar dan soms ook nog die onverwachte torenhoge reparatiekosten. Met name bij oudere auto’s kunnen deze kosten erg hoog oplopen. Neem bijvoorbeeld een reparatie als het vervangen van de turbo of koppakking. Een nog beter voorbeeld is de veel voorkomende reparatie aan de distributie aandrijving van de motor. Bij de ene auto kan dat een distributieriem aandrijving zijn en bij een andere uitvoering van de motor een distributieketting. Zeker bij het vervangen van een distributieketting of geknapte distributieriem kunnen de reparatiekosten oplopen tot enkele duizenden euro’s. Als het lastig of zelfs helemaal niet mogelijk is om deze kosten te betalen, wordt het hele verhaal nog vervelender. Maar de auto is voor vele nou eenmaal een onmisbaar vervoermiddel en zal er snel voor een financiële oplossing moeten worden gekeken. Zo is er de mogelijkheid om voor dergelijke hoge reparatiekosten een doorlopend Krediet af te sluiten.

Hoge reparatiekosten of een nieuwe auto kopen:


Reparatiekosten aan de auto kunnen hoger uitvallen dan de dagwaarde van de auto. Dit gaat dan niet alleen over reparatiekosten aan de motor maar bijvoorbeeld ook als er bij een WA-verzekering schade aan de auto is veroorzaakt en niet door de verzekering zal worden uitbetaald. Daarbij komt dan ook vaak de twijfel of men de auto nog wel zal laten repareren of toch voor een andere, jongere of nieuwe auto wil gaan kijken. Als u een nieuwe of tweedehands auto wilt aanschaffen, maar daar niet de financiële ruimte voor heeft kan Moneyou u daarbij helpen. Deze partij biedt verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Daarnaast is het eenvoudig dit zelf online te regelen.

Afsluiten van doorlopend Krediet:


Als je er goed over nagedacht hebt, en besloten hebt de reparatiekosten of de aanschaf van de nieuwe auto met een doorlopend Krediet te bekostigen, is het belangrijk dat u verantwoord geld leent. Bij het afsluiten van een lening is het erg belangrijk dat het een betrouwbare partij is met een interessant rente tarief. Bekijk via deze calculator wat voor u de mogelijkheden zijn qua leencapaciteit en welke maandlasten daarbij horen.

terugroepactie
Overzicht terugroepacties dealers: Alle terugroepacties in een overzicht. Bij de meting van 2012 is aangetoond dat Toyota als grootste autobouwer ter wereld ook de kroon spant met het aantal teruggeroepen auto's. Een terugroepactie heeft in de meest voorkomende gevallen betrekking op de veiligheid van desbetreffende (model type) auto. U kunt bijvoorbeeld... Lees hier meer over terugroepacties van autofabrikanten.
kosten auto onderdelen nieuw en gebruikt
Kosten auto onderdelen - kosten per onderdeel: Bij het aanbod van zowel gebruikte als nieuwe auto onderdelen kan de prijs aanzienlijk schelen. Als er bij een bepaalde uitvoering van een auto een onderdeel vaker stuk gaat, zal er bij het aanbod van gebruikte onderdelen meer vraag naar zijn. Hierdoor bestaat de kans, dat ook de prijs van betreffende onderdeel zal...... Lees hier meer over kosten auto onderdelen.
dagwaarde auto
Dagwaarde auto: Bij het opzoek gaan naar een nieuwe of tweedehands auto is vaak de eerste vraag , wat is mijn eigen auto nog waard. Daarbij is vooral de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers bepalend. Maar ook het vraag en aanbod aspect telt hierbij mee. Een zware auto of grote diesel is over het algemeen minder populair dan een kleine zuinige auto. Daarnaast.... Lees hier meer over dagwaarde auto bepalen.
occasion kopen
Aanschaf occasion: Zo blijkt uit cijfers van het CBS. Dat een auto kopen toch best lastig is. Maar ook hier geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Bedenk van tevoren goed wat je wilt. Een tweedehands auto of een nieuwe. Een tweedehands auto is meestal goedkoper, maar vergt meer onderhoud dan een nieuwe wagen.Wil je een nieuwe auto kopen en je oude auto.... Lees hier meer over aanschaf occasion.
kilometerstand
Occasions met een hoge kilometerstand: Een mooie Auto voor een mooie prijs, Tja, en wat heeft de auto gelopen? is dat niet erg veel? de meeste relatief jonge Occasions die met een hoge kilometerstand worden aangeboden zijn ex lease auto's. .Vanaf 2014 is het knoeien met de kilometerteller van een personenauto of bestelauto strafbaar. Dat heeft het kabinet in..... Lees hier meer over occasions met een hoge kilometerstand.
prijsverschil olie en vloeistoffen
Prijs en prijsverschil olie en vloeistoffen: Buiten dat er in de kwaliteit een prijs verschil zit is het ook van belang waar u de oliën en vloeistoffen gaat halen of besteld. Zo is de prijs bij een benzinepomp in de meeste gevallen hoger dan bij een automaterialen zaak. Voor bijvoorbeeld ruitensproeier antivries hoeft u niet naar een auto gerelateerde zaak...... Lees hier meer over prijs en prijsverschil olie en vloeistoffen.
omkatten
Omkatten auto's: Is de aankoop van de auto uit je dromen uiteindelijk een nachtmerrie, Wees alert ! stel je voor dat de auto waar je naar opzoek bent steeds boven je budget uitkomt en opeens kom je deze op internet tegen maar dan duizenden euro's goedkoper. De koop is afgesloten en je rijd er met veel plezier en een goed gevoel mee rond. Tot de politie aan de deur komt...... Lees hier meer over omkatten auto.
kosten reparatie en onderhoud auto
Kosten reparatie en onderhoud auto: De kosten van bijvoorbeeld het vervangen van een distributieriem, waterpomp, remblokken, remschijven of een koppakking zal per auto verschillen. De reden daarbij is dat het aantal werkuren per type auto zal verschillen. Dit heeft met name te maken hoe toegankelijk het te vervangen onderdeel is en hoeveel er..... Lees hier meer over kosten reparatie en onderhoud auto.
nieuwe auto
Online nieuwe auto kopen: Dat op internet bijna alle, al dan niet alle producten nieuw te koop zijn is bekend maar dat er ook een nieuwe auto online besteld kan worden is voor vele mensen nog een verrassing. Ook is bij eenieder bekend dat het bestellen van producten via internet over het algemeen veel goedkoper is dan in een winkel in de straat..... Lees hier meer over het online bestellen van een auto.
kosten indicatie remschijven vervangen
Kosten remschijven vervangen: De remmen aan de voorzijde worden doordat het gewicht tijdens het remmen naar voren wordt gebracht het meest belast. Hierdoor zullen de voorste remschijven en remblokken het meest verslijten en dus het meest vaak vervangen moeten worden. Als er te lang wordt doorgereden met slechte remblokken zullen de schijven..... Lees hier meer over kosten remschijven vervangen.
autoverzekering
Mogelijkheden bij autoverzekeringen: Kies de juiste autoverzekering Op het moment dat u een autoverzekering wilt afsluiten. u dient allereerst te bepalen welk type autoverzekering het beste bij u past. Iedereen weet dat een auto verplicht verzekerd moet worden. Op dit moment telt Nederland tientallen of misschien wel honderden verschillende soorten...... Lees hier meer over autoverzekeringen.
gebruikte auto
Tips aanschaf occasion - oldtimer: Een occasion kopen is natuurlijk een prachtig moment. Maar, liever geen kat in de zak. Als je dat wilt voorkomen is het zaak om als het ware een complete checklist af te lopen waarbij op allerlei punten gelet wordt. Helaas is het onderstaande verhaal natuurlijk niet volledig, maar het biedt wellicht een goed eerste handvat. Sla de proefrit..... Lees hier meer over aanschaf occasion.
auto importeren
Importeren auto: Wanneer u een auto aanschaft vanuit het buitenland moet u dit voertuig eerst volgens bestaande procedures in Nederland invoeren. Tot die tijd mag u met deze auto geen gebruik maken van de openbare weg. U hoeft geen aangifte te doen van invoerrechten als u de auto of motor hebt gekocht in een EU-land.Voor nieuwe auto’s moet u wel BTW betalen....... Lees hier meer over importeren auto.
kosten indicatie dynamo vervangen
Kosten dynamo vervangen: De kosten voor het vervangen van een dynamo zal gemiddeld op 475 euro liggen. Om een idee te krijgen hoeveel kosten u voor het vervangen van de dynamo van uw auto moet maken kunt u via autoweetjes een urenindicatie opvragen. In combinatie met het uurloon van de garage heeft u een idee wat de te verwachten...... Lees hier meer over kosten dynamo vervangen.
Sitemap:

Technische Informatie

Algemene Auto Informatie

Overige autoweetjes