Gadgets die je in de auto moet hebben: Must-have auto-accessoires

Of je nu een gloednieuwe of een gebruikte auto bij een dealer koopt, wij zijn er om je te informeren over wat je nodig hebt om auto te vernieuwen met een aantal fantastische essentiële autoaccessoires.

  • Jump Starter

De meesten van ons weten hoe vervelend een probleem met de accu van een auto kan zijn. Daarom is een jumpstarter een onmisbaar voertuig accessoire. Voor die “auto-start-niet” -tijden heb je ongetwijfeld een jumpstarter nodig. Deze tool is vooral handig tijdens het winterseizoen, wanneer extreem koud weer de motor van je auto bevriest of wanneer de accu van je auto leeg raakt. Het geweldige is dat veel starters momenteel toegevoegde accessoires bevatten die je zeker geld zullen besparen.

gadgets-auto

  • Dodehoekspiegels:

Veel gloednieuwe automodellen hebben dodehoek monitors met een akoestisch signaal. Als je auto dergelijke functies niet heeft, is het ten zeerste aan te raden om dodehoekspiegels te hebben. Deze kleine spiegels zijn betaalbaar en super handig. Als je auto geen dode hoek monitors heeft, is investeren in deze kleine dodehoekspiegels een goede keuze.

  • Geurboompjes:

Je ziet ze in elk tankstation hangen. En niet voor niets. Niets is zo vervelend als de nare luchtjes van eten, sigarettenrook of een andere auto geur in je auto. Er zijn diverse geuren verkrijgbaar voor een prettige auto geur, van munt tot aan dennen.

  • Telefoonhouder:

Om tijdens het rijden gemakkelijk elke soort kaart op je telefoon navigatie toepassing te bekijken, heb je een telefoonhouder nodig. Deze accessoires zijn geen langdurige verbetering van je auto. Deze eenvoudig te installeren apparaten werken goed met bijna alle soorten telefoons en kunnen gemakkelijk in alle richtingen worden gedraaid.

  • Draagbare powerbank:

Een draagbare powerbank kan een van die essentiële autoaccessoires zijn die in noodgevallen je beste vriend zijn. Deze verbazingwekkende kleine batterij kan je helpen bij het starten van je auto, het opladen van uw telefoon en andere hulpmiddelen. Sommige van deze powerbanks bevatten ook geïntegreerde LED-zaklampen en zijn oplaadbaar. Het is ongetwijfeld een van de beste dingen om altijd in je kofferbak te bewaren.

  • Glashamer:

Voorbereid blijven op de ergste situaties geeft je voldoening en een gevoel van veiligheid. Een stinger is een handig apparaat dat je zal helpen snel je autoruit glazen kapot te slaan. Over het algemeen raken de ramen en deuren van de auto vast tijdens een verkeersongeval. Een glashamer heeft bovendien een smal mesje op zijn rug, waardoor je een vastzittende veiligheidsgordel kunt vrijmaken.

  • Usb oplader:

De meeste nieuwe voertuigen hebben ingebouwde USB-acculaders, maar je zult er veel meer nodig hebben naarmate je meer apparaten gaat verzamelen en uiteindelijk nog meer oplaadpoorten nodig hebt. Het goede nieuws is dat dit apparaat een handige oplader is die meerdere gadgets tegelijk kan opladen. De meeste van deze laders zijn ook zuinig.

  • Hydraulische krik:

Een lekke band is niet leuk. Je hebt dan heb je een hydraulische krik nodig. De gloednieuwe reeks hydraulische krikken is licht, compact en gemakkelijk in je auto te bewaren.

  • Auto gereedschapset:

Net als bij de hydraulische krik, is deze toolkit handig wanneer je auto een lekke band heeft. Je hydraulische krik zou tenslotte waardeloos zijn, tenzij je over de gereedschapsset beschikt die nodig is om je auto te repareren. Deze gereedschapsset is ook uitstekend geschikt voor allerlei kleine autoreparaties.

  • Bluetooth-zender:

Een Bluetooth-zender is een apparaat dat eenvoudig verbinding kan maken met je smartapparaat en muziek kan afspelen vanaf je telefoon of MicroSD-kaart. Op dezelfde manier kan je handsfree bellen met de ingebouwde microfoon.

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl