Een Opel tweedehands wagen kopen? De 7 voordelen!:

Voor veel autokopers vertegenwoordigt een gecertificeerde tweedehands wagen het beste van twee werelden. De voordelen zijn dan ook behoorlijk uitgebreid. Enkele merken, waaronder Opel, blinken uit in ronduit spectaculaire troeven als tweedehandsvoertuig.

  1. Lagere prijs!

Dit wist je natuurlijk al. Gebruikte auto’s zijn veel goedkoper dan het kopen van een nieuwe wagen. Wil je dus een paar duizend euro besparen? Zoek dan naar je favoriete wagen van een paar jaar geleden in het Opel tweedehands assortiment.

tweedehands-opel

  1. Minder afschrijving; betere investering

Elke nieuwe auto verliest waarde zodra je hem de toonzaal uitrijdt. Wat de meeste mensen niet weten, is dat nieuwe auto’s gedurende het hele eerste levensjaar waarde blijven verliezen, soms wel 40%. Een gebruikte auto wordt na dat eerste jaar veel langzamer afgeschreven, dus je zou kunnen stellen dat een gebruikte auto een veel betere investering is dan een nieuwe.

  1. Lagere verzekeringskosten

Een ander minder bekend feit is dat een autoverzekering voor een gebruikte auto per maand minder kost dan voor een nieuwe auto. De besparing van het kopen van een gebruikte auto is dus maandelijks zichtbaar in de vorm van de maandelijkse premie, naast de stickerprijs dus.

  1. De mooie garanties bij Opel tweedehands wagens

Een van de meest gestelde vragen bij het kopen van een gebruikte auto gaat over garantie. Veel gebruikte auto’s hebben nog fabrieksgarantie. De meeste mensen die een auto leasen, leveren deze na drie jaar weer in en hebben nog 2 jaar van de 5 jaar garantie. Gecertificeerde tweedehands voertuigen en de meeste gebruikte auto’s hebben een strenge inspectie ondergaan en zullen met een verlengde garantie worden geleverd tegen de tijd dat jij ze in het aanbod ziet staan.

  1. Minder verborgen kosten

Gebruikte auto’s zullen je niet opzadelen met verborgen kosten die wél gepaard kunnen gaan met het kopen van nieuwe auto’s, denk maar aan verzendkosten. Deze kosten, vaak een paar honderd euro, worden opgeteld bij de totale aankoopprijs van een nieuwe auto.

  1. Optiepakketten

Opties zoals pano-daken, roestbestendige coatings en cruisecontrol hebben niet zoveel invloed op de aankoopprijs van bijvoorbeeld een Opel tweedehands wagen als dezelfde opties op een nieuw voertuig. Dit kan spectaculair verschillen!

  1. Ruime keuze

Je kan bij een gebruikte auto dan misschien geen kleur, opties en afwerking meer kiezen zoals dat bij een nieuw voertuig wel kan maar je kan wel grasduinen tussen de verschillende jaren van het model dat jouw voorkeur heeft. Zo heb je ook de mogelijkheid om een model of stijl te kiezen die simpelweg niet meer in productie is!

Eerder een francofiel? Bekijk dan zeker ook het aanbod Citroën Berlingo tweedehands modellen!

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl