Dit is waarom de Renault Captur zo populair is

De afgelopen jaren is de Renault Captur een zeer populaire auto geworden onder Nederlandse automobilisten. De compacte SUV is in het algemeen erg in populariteit gegroeid, en daar heeft de Renault Captur zeker aan bijgedragen. Nu er een tweede generatie van deze auto op de markt is gekomen, is het tijd om eens goed te kijken naar deze auto en te ondervinden waarom men deze auto zo graag rijdt. Wij vertellen je graag wat meer over de voordelen van deze prachtige auto.

Comfort

Iets wat meteen opvalt aan de Renault Captur is dat het comfort erg groot is. De auto ziet er niet alleen uit alsof je er heerlijk in kunt zitten, wie kiest voor een Renault Captur kopen krijgt ook een erg prettige positie in de auto. Het dashboard wordt gedomineerd door een centraal gepositioneerd beeldscherm. Dit beeldscherm is groot, maar voelt niet té groot aan. Bovendien zijn de stoelen in de nieuwe Captur van hoge kwaliteit wat zorgt voor extra veel comfort tijdens het rijden. De Captur is een auto waarin je je heel snel comfortabel zal voelen, je merkt dat er veel aandacht is besteed aan de houding in de auto, het gebruiksgemak van alle accessoires en de stoelen.

renault-captur

Veiligheid

Er is veel aandacht besteed aan veiligheid in de nieuwe Renault Captur. Zo is er een automatisch noodremsysteem dat je in noodsituaties helpt om ongelukken te voorkomen, een actieve rijstrook bewaking die er voor zorgt dat je niet per ongeluk op een andere rijbaan terecht komt en is de Captur uitgerust met verkeersbordherkenning. Veiligheid wordt een steeds belangrijk onderwerp in het verkeer en Renault heeft hier dan ook zeer uitgebreid aan bijgedragen in de Captur. Zo ga je met een goed en veilig gevoel de weg op, en dat is vandaag de dag steeds belangrijker.

Ruimte

De nieuwe Captur biedt een stuk meer ruimte dan de vorige modellen. Zo is de auto elf centimeter langer geworden en dat merk je direct in de beenruimte op de achterbank. Niet alleen je eigen comfort als bestuurder is groot, ook de andere mensen in de auto profiteren hiervan. Daarnaast is de bagageruimte gegroeid ten opzichte van zijn voorganger; met een totaal volume van 536 liter is de bagageruimte 81 liter gegroeid. Ook voorin de auto is gedacht aan extra ruimte. Zo is het traditionele dashboardkastje vervangen door een dashboard lade. Ook zijn er door de hele auto meer bergvakken beschikbaar voor verschillende kleine spullen.

Onze conclusie is dat de Renault Captur een auto is die voor velen de ideale auto is. Ben je op zoek naar een compacte SUV, wil je dat er aandacht is besteed aan comfort én veiligheid en zoek je een goede prijs kwaliteit verhouding? Een Renault Captur is dan waarschijnlijk een heel verstandige keuze. De Captur is verkrijgbaar vanaf € 22.090 en daarmee rijd je de TCe 100 variant. Echter zijn er vele upgrade mogelijkheden om de Captur helemaal naar eigen wens samen te stellen en in te richten. We wensen je veel rijplezier toe!

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl