Kentekencheck
autoverleden
winparts.nl
cursus autotechniek
auto laten veilen

Auto aanbieden aan autoveiling:


Wanneer je geen gedoe wilt met het verkopen van je auto dan kun je het beste kiezen voor het veilen van je auto. BesteAutoBod.nl is zo’n autoveiling waarbij aanmelden 100% gratis en vrijblijvend is. Binnen 24 uur ontvang je een gegarandeerd bod waarvoor je de auto direct kunt verkopen. Succes verzekerd. Het mooie is dat het garantiebod je ook niets kost.

Hoe gaat een autoveiling in zijn werk:


Je gaat naar de website BesteAutoBod.nl en daar vul je het kenteken in van de auto. Alle basisgegevens van het voertuig worden automatisch opgehaald bij de RDW en vervolgens voor je ingevuld. Er blijven nog een paar vragen over die je zelf moet invullen. Denk hierbij aan de technische- en uiterlijke staat van de auto. Is er een deuk aanwezig, dan kun je deze meteen opgeven. Daarnaast kun je zelf foto’s uploaden om een nog beter beeld te geven van de auto. Doordat je dergelijke zaken kunt opgeven krijg je een serieus en reëel bod waarbij niet achteraf nog eens wordt onderhandeld. Het bod is dus de gegarandeerde prijs waarvoor je de auto verkopen kunt.

auto laten veilen

Automakelaars:


Zeer ervaren automakelaars gaan zodra alle gegevens bekend zijn aan de slag. Alle ingevulde gegevens worden gecontroleerd en de auto wordt vervolgens in de autoveiling geplaatst. Meer dan 5.000 RDW erkende autobedrijven zijn aangesloten en krijgen een update dat er weer een nieuw voertuig in de veiling terecht is gekomen. Zij krijgen 24 uur de tijd om te bieden op het voertuig. De automakelaars zijn ook actief en nemen ook zelfstandig contact op met autobedrijven welke zijn aangesloten. Hierdoor kan de verkoop nog sneller gaan en leiden tot een nog betere prijs.

Hoogste bod:


Het hoogste bod wordt vervolgens teruggekoppeld. Het mooie aan het systeem van BesteAutoBod is dat het volledig gratis en vrijblijvend is. Ook na het ontvangen van het bod, waarvoor je de auto direct kunt verkopen, zit je nog nergens aan vast en kost het je helemaal niets. Besluit je de auto te verkopen voor het ontvangen bod dan kun je simpelweg akkoord gaan en wordt alles voor je geregeld.

Voordat je gaat inruilen:


Wanneer je twijfelt of je de auto wel of niet wilt gaan inruilen, dan is BesteAutoBod ook een slimme manier om even de waarde te peilen. Inruilen is namelijk vaak niet zo interessant als dat je denkt. Omdat je gratis een bod krijgt op je auto waarvoor je hem gegarandeerd kunt verkopen weet je vooraf hoe sterk je onderhandelingspositie is bij het inruilen van een auto. Hoeveel leuke dingen kun jij doen voor 500,- Euro, want dat bedrag aan voordeel is op een oudere auto helemaal niet bijzonder. Je kunt dus meer krijgen voor je auto dan dat je denkt.

Voordelen van Beste Auto Bod:


 • Gratis, van A tot Z kost het je helemaal niets.
 • Verkopen niet verplicht.
 • Auto verkopen aan een RDW erkend autobedrijf.
 • Geen gedoe.
 • Risico vrij.
 • Niet hoeven onderhandelen over de prijs.
 • Binnen 1 dag je auto verkopen.

 • Ook wanneer je wilt weten hoeveel je auto waard is en waarvoor je hem direct kunt verkopen is dit een absolute aanrader.
  auto laten veilen
  terugroepactie
  Overzicht terugroepacties dealers: Alle terugroepacties in een overzicht. Bij de meting van 2012 is aangetoond dat Toyota als grootste autobouwer ter wereld ook de kroon spant met het aantal teruggeroepen auto's. Een terugroepactie heeft in de meest voorkomende gevallen betrekking op de veiligheid van desbetreffende (model type) auto. U kunt bijvoorbeeld... Lees hier meer over terugroepacties van autofabrikanten.
  dagwaarde auto
  Dagwaarde auto: Bij het opzoek gaan naar een nieuwe of tweedehands auto is vaak de eerste vraag , wat is mijn eigen auto nog waard. Daarbij is vooral de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers bepalend. Maar ook het vraag en aanbod aspect telt hierbij mee. Een zware auto of grote diesel is over het algemeen minder populair dan een kleine zuinige auto. Daarnaast.... Lees hier meer over dagwaarde auto bepalen.
  kilometerstand
  Occasions met een hoge kilometerstand: Een mooie Auto voor een mooie prijs, Tja, en wat heeft de auto gelopen? is dat niet erg veel? de meeste relatief jonge Occasions die met een hoge kilometerstand worden aangeboden zijn ex lease auto's. .Vanaf 2014 is het knoeien met de kilometerteller van een personenauto of bestelauto strafbaar. Dat heeft het kabinet in..... Lees hier meer over occasions met een hoge kilometerstand.
  omkatten
  Omkatten auto's: Is de aankoop van de auto uit je dromen uiteindelijk een nachtmerrie, Wees alert ! stel je voor dat de auto waar je naar opzoek bent steeds boven je budget uitkomt en opeens kom je deze op internet tegen maar dan duizenden euro's goedkoper. De koop is afgesloten en je rijd er met veel plezier en een goed gevoel mee rond. Tot de politie aan de deur komt...... Lees hier meer over omkatten auto.
  auto vanuit duitsland importeren
  Auto vanuit Duitsland importeren: Veel mensen weten wel dat ze geld kunnen besparen door een auto te importeren, maar zij hebben geen idee wat de besparing precies is. Laat je een auto vol opties uit Duitsland komen, dan ben je in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer je een kale auto in Nederland bestelt. Dit betekent dat je een..... Lees hier meer over het importeren van een uit Duitsland afkomstige auto.
  kosten auto onderdelen nieuw en gebruikt
  Kosten auto onderdelen - kosten per onderdeel: Bij het aanbod van zowel gebruikte als nieuwe auto onderdelen kan de prijs aanzienlijk schelen. Als er bij een bepaalde uitvoering van een auto een onderdeel vaker stuk gaat, zal er bij het aanbod van gebruikte onderdelen meer vraag naar zijn. Hierdoor bestaat de kans, dat ook de prijs van betreffende onderdeel zal...... Lees hier meer over kosten auto onderdelen.
  prijsverschil olie en vloeistoffen
  Prijs en prijsverschil olie en vloeistoffen: Buiten dat er in de kwaliteit een prijs verschil zit is het ook van belang waar u de oliën en vloeistoffen gaat halen of besteld. Zo is de prijs bij een benzinepomp in de meeste gevallen hoger dan bij een automaterialen zaak. Voor bijvoorbeeld ruitensproeier antivries hoeft u niet naar een auto gerelateerde zaak...... Lees hier meer over prijs en prijsverschil olie en vloeistoffen.
  nieuwe auto
  Online nieuwe auto kopen: Dat op internet bijna alle, al dan niet alle producten nieuw te koop zijn is bekend maar dat er ook een nieuwe auto online besteld kan worden is voor vele mensen nog een verrassing. Ook is bij eenieder bekend dat het bestellen van producten via internet over het algemeen veel goedkoper is dan in een winkel in de straat..... Lees hier meer over het online bestellen van een auto.
  autoverzekering
  Mogelijkheden bij autoverzekeringen: Kies de juiste autoverzekering Op het moment dat u een autoverzekering wilt afsluiten. u dient allereerst te bepalen welk type autoverzekering het beste bij u past. Iedereen weet dat een auto verplicht verzekerd moet worden. Op dit moment telt Nederland tientallen of misschien wel honderden verschillende soorten...... Lees hier meer over autoverzekeringen.
  auto importeren
  Importeren auto: Wanneer u een auto aanschaft vanuit het buitenland moet u dit voertuig eerst volgens bestaande procedures in Nederland invoeren. Tot die tijd mag u met deze auto geen gebruik maken van de openbare weg. U hoeft geen aangifte te doen van invoerrechten als u de auto of motor hebt gekocht in een EU-land.Voor nieuwe auto’s moet u wel BTW betalen....... Lees hier meer over importeren auto.
  Sitemap:

  Technische Informatie

  Algemene Auto Informatie

  Overige autoweetjes