Catawiki autoveiling

Catawiki is ontstaan als een website waar verzamelaars hun verzamelingen online konden bijhouden en waarbij bezoekers zelf items aan de catalogus konden toevoegen. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen. Deze veilingen bestaan uit vele verschillende categorieën. De oldtimer veiling, en de zogenaamde youngtimer veiling behoren ook tot deze categorieën. Bij youngtimer moet u denken aan minder jonge auto’s maar die nog niet onder de categorie oldtimer vallen. Wel betreft het speciaal uitgevoerde en geliefde automerken. De autoveilingen worden net zoals alle andere veilingen van catawiki door gespecialiseerde veilingmeesters samengesteld en uitgevoerd. Hierdoor staan de veilingen garant voor een gevarieerd en hoogwaardig aanbod.

De in de veiling aangeboden oldtimers en youngtimer zijn qua uitvoering en prijs erg variërend. Dit zorgt ervoor dat er voor elke liefhebber de mogelijkheid ontstaat om voor zijn favoriete auto een interessant bod uit te brengen. autoweetjes plaatst in regelmaat een weekoverzicht van de op de veiling aangeboden auto’s en brengen daarbij ook steeds een auto extra onder de aandacht.

Deze keer onder de aandacht: BMW - 850Ci - 1993

BMW-850Ci

Een van de weinige BMW 850Ci gebouwd met handgeschakelde transmissie, in zeer goede staat. Deze auto heeft slechts één eigenaar gehad, is nieuw in Spanje gekocht en altijd onderhouden bij dezelfde erkende dealer (zoals u op de foto’s van het serviceboekje kunt zien). Rond 2007 heeft eigenaar de auto niet meer gebruikt en sindsdien heeft de auto in een garage gestaan. Maak een gratis Catawiki account aan en blijft op de hoogte van het laatste aanbod.

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl