Aankoop nieuwe auto of occasion

Op zoek naar een nieuwe of leuke tweedehands auto? Bij de aankoop van een nieuwe auto of occasion wil je uiteraard een leuke en betrouwbare auto kopen. Het is verstandig om goed te kijken welke auto het best bij je past, en dan ook aan al je wensen voldoet. Bij de aanschaf van een nieuwe auto of een occasion moet je wel een paar punten op een rij zetten. Zo kun je voor het bedrag wat je voor een nieuwe auto betaald, ook kiezen voor een auto van bijvoorbeeld een jaar oud. Voor hetzelfde bedrag of zelfs minder koopt u dan een veel luxere en zwaardere uitvoering.

Aankoop occasion

Bij de aankoop van een occasion hoort dan ook een bepaald budget wat u wilt besteden. Indien u voor een gebruikte auto kiest, is het advies goed te kijken of de auto goed onderhouden is en dat de auto niet te oud is en veel kilometers op de teller heeft staan. Natuurlijk moet je met de aankoop van een occasion of nieuwe auto altijd geluk hebben, maar als de auto erg oud of een slecht onderhouden is, wordt de kans op technische problemen alleen maar groter. Hierdoor wordt de aankoop al snel een duurkoop.

private-lease

Kosten aankoop occasion

Indien u voldoende spaargeld heeft kan de aankoop van de auto daar natuurlijk mee bekostigd worden. Maar ook als u niet de middelen heeft of uw spaargeld voor een ander doel heeft gereserveerd is het nog steeds mogelijk uw droomauto te kopen. Deze mogelijkheid wordt geboden door de private lease constructie. Het allergrootste voordeel van private lease is dat je precies weet wat de maandelijkse auto kosten zijn. U betaalt maandelijks een vast bedrag en je weet zeker dat deze kosten buiten de kosten van brandstof de enige auto kosten zullen zijn.

Private lease kent dus veel voordelen. Zo is private lease dan ook een van de goedkoopste leasevormen in de auto branche. Private lease bied de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden met een nieuwe of tweedehands auto je privé kilometers te maken.

Verdere voor en nadelen private lease

Bij voordelen denken we dus als eerste aan autorijden voor een vast bedrag per maand. Er zijn dan ook geen onverwachte reparatiekosten. Een ander voordeel is dat het gebruik van private lease ook mogelijk is voor mensen die geen normale lening af kunnen sluiten. Daarbij kunt u met private lease voor zowel een nieuwe als voor een gebruikte auto kiezen. Bij nadelen denken we als eerste aan de zelf te betalen brandstofkosten of de extra kosten bij een contractbreuk. Voor verdere uitleg, tips en advies, verwijzen we u graag door naar de website van bankr.nl. Bankr geeft een uitgebreid overzicht en de mogelijkheid aanbieders van private lease auto’s te vergelijken.

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl